Spoločnosť ZSE Drive sa neustále snaží svojim zákazníkom zjednodušovať cestovanie nielen  v zahraničí, ale aj doma. Aktuálne rozšírila portfólio svojich služieb a zároveň ho doplnila o ďalšiu sieť nabíjacích miest pre elektromobily.

S roamingom od ZSE Drive, či už zahraničným alebo domácim, sa dokážu zákazníci nabíjať nielen na Slovensku, ale aj v rámci celej Európy. Najviac využívané sú nabíjacie lokality v Rakúsku, Nemecku a Českej Republike. Spolu majú zákazníci ZSE Drive v Európe k dispozícií viac ako 113 tisíc nabíjacích bodov.

Jednou z lokalít sú aj čerpacie stanice OMV. Pre zákazníkov ZSE Drive sú tu k dispozícii DC nabíjačky s výkonom 150 kWh – 300 kWh, na ktorých sa zákazníci vedia nabíjať ZSE Drive kartou a pre tie, ktoré sa nachádzajú na Slovensku platí cenník Domáceho roamingu.

Vďaka veľkému počtu spoluprác so zahraničnými spoločnosťami je ZSE Drive spoľahlivým roamingovým partnerom. Môže tak svojim zákazníkom zabezpečiť bezstarostné cestovanie s istotou nabitia elektromobilu takmer kdekoľvek, či už na čerpacích staniciach alebo odpočívadlách napríklad OMV a HEP v Chorvátsku, Petrol Slovinsku alebo na medzinárodnej sieti diaľničných nabíjacích lokalít Ionity .

ZSE Drive navyše ako jediný ponúka k svojim paušálom s mesačným poplatkom automaticky služby Poistenie dojazdu, ktorá platí v celej Európe a vďaka ktorej sa zákazníci nemusia báť o to, že by uviazli s minimálnym dojazdom pri nefunkčnej nabíjačke.

ZSE Drive aj naďalej plánuje rozširovať svoju nabíjaciu sieť doma či v zahraničí.

O autorovi

Rastislav Žembery

Od roku 2017 formujem oblasť elektromobility na Slovensku prostredníctvom produktov a služieb ZSE Drive. Teší ma, že takto môžem prispieť k čistejšej budúcnosti pre miesta, v ktorých žijeme, ako aj k udržateľnej budúcnosti pre našu planétu.

Ďalšie články autora: