Už 6. júla otvorí svoje brány najlepší slovenský festival a ZSE Drive tam rozhodne nebude chýbať. Na všetkých návštevníkov Pohody sa tešíme v štýlovej zóne „Svet elektromobility ZSE Drive“, v ktorej sme si pre vás pripravili nadupaný program. Len u nás si dobijete baterky, a zároveň sa nabijete vedomosťami zo sveta elektromobility. Nebudú chýbať ani parádne preteky RC autíčok či unikátna hra Escape electric car s Ludwigom Baginom, v ktorej môžete vyhrať elektromobil pre seba a kamošov na víkend. Rozhodne to bude stáť za to!

ZSE Drive sa spája s Pohodou

Tak ako ZSE Drive, aj festival Pohoda je známy pre svoje ekologické aktivity, o čom svedčí aj víťazstvo Pohody na European Festival Awards v kategórii Ekologické riešenia za rok 2017.

„Máme radi miesto, na ktorom Pohoda je. Preto je pre nás prirodzené, že k nemu pristupujeme s ohľadom a rešpektom. Rovnako je to aj s komunitou ľudí, ktorá sa na festivale stretáva, podobne je to aj v čase mimo festivalu, preto sú zelené riešenia dlhodobo prirodzenou súčasťou Pohody. “ povedal Michal Kaščák, organizátor festivalu Pohoda. Podpora zelených riešení vytvára základ pre prirodzené partnerstvo tohto festivalu a značky ZSE.

V duchu hesla „Viac pohody a menej emisií“, zabezpečujeme v spolupráci s Motor-Car pre organizátorov Pohody flotilu elektrických áut spolu s nabíjačkami, aby mohol festival pohodlne prebiehať počas celých 4 dní. Pre účastníkov Pohody sme si pripravili fantastickú zónu „Svet elektromobility ZSE Drive“, plnú skvelého programu a zábavných aktivít.

Vyhrajte elektromobil v unikátnej hre Escape electric car

Na festivale vystúpia kvalitní hudobníci a o množstvo sprievodných aktivít nebude núdza. Sme nadšení, že sa na Pohode po prvýkrát predstaví aj ZSE Drive. V našej zóne „Svet elektromobility“ ponúkneme návštevníkom pestrý program.

Pre všetkých zvedavcov a nadšencov elektrických vozidiel chystáme diskusie s odborníkmi, ktorých sa môžete spýtať všetko, čo vás kedy o elektromobilite zaujímalo. Počas celého festivalu budete môcť s priateľmi zvádzať súboje „kto z koho“ na RC elektrických autíčkach.

V piatok a v sobotu sme si pre Vás spolu s moderátorom a hercom Ludwigom Baginom pripravili unikátnu hru Escape electric car, ktorej cieľom je vyslobodiť sa za pomoci vedomostí, odvahy a zmyslu pre humor spolu s kamošmi z uzamknutého elektrického vozidla. Ak sa Vám to podarí, budete zaradení do žrebovania o elektromobil na víkend.

Či už sa budete chcieť vo Svete elektromobility zabaviť, dozvedieť niečo nové alebo len dobiť baterky po pretancovanej noci, ste srdečne vítaní. Z našej zóny neodíde žiaden súťaženiachtivý návštevník s prázdnymi rukami, pre všetkých máme pripravené super darčeky.

POZOR! Návštevníci POHODY nabíjajú elektromobil zadarmo

Pre návštevníkov Pohody, ktorí na festival dorazia elektrickým vozidlom, máme špeciálnu ponuku – na najbližšej rýchlonabíjacej stanici v Trenčíne pri McDonald‘s (OC Laugaricio) s výkonom 2 x 60 kW, sa budú môcť vo vyhradených časoch nabiť úplne zdarma.

So všetkými, ktorí už pomaly balia stany a spacáky, sa uvidíme na trenčianskom letisku od 6. do 8. júla 2023. Zapnite si pásy, Pohoda 2023 bude jazda!

O autorovi

Rastislav Žembery

Od roku 2017 formujem oblasť elektromobility na Slovensku prostredníctvom produktov a služieb ZSE Drive. Teší ma, že takto môžem prispieť k čistejšej budúcnosti pre miesta, v ktorých žijeme, ako aj k udržateľnej budúcnosti pre našu planétu.

Ďalšie články autora: