Prvý júlový týždeň trenčianske letisko už tradične privítalo desaťtisíce návštevníkov, ktorí sa prišli zabaviť na najväčší slovenský festival Pohoda. Festivalu sa tento rok zúčastnila aj značka ZSE Drive s nadupaným stanom a zábavným programom.

Pohoda bola aj tento rok vďaka ZSE zelenšia. Solárne lampy a Zelená elektrina na Pohode sú už dlhoročnou tradíciou, no tento rok sme boli na festivale silne prítomní aj s elektromobilitou pod značkou ZSE Drive. Spolu s naším partnerom Motor Car sme organizátorom festivalu zapožičali viacero úžitkových elektromobilov Mercedes eVito a eSprinter ako aj elektrickú Kia Niro, pričom sme zrealizovali inštaláciu troch AC nabíjačiek ZSE Drive, vďaka čomu sa mohli organizátori počas prípravy ako aj počas samotného festivalu po areáli presúvať s nulovými emisiami.

ZSE Drive lákalo návštevníkov Pohody nadupaným stanom „Svet elektromobility“, ktorý sa tešil slušnej obľube. Nevyspatí si dobili baterky v pohodlných tulivakoch, súťaživí si zmerali sily pri pretekoch s elektrickými RC autíčkami, odvážni súťažili v elektromobile Kia EV6 v unikátnej hre Escape electric car. Zvedavci sa dozvedeli zaujímavé novinky zo sveta elektromobility vďaka parádnym diskusiám a nikto neodišiel s prázdnymi rukami. Návštevníci Pohody, ktorí vlastnia elektromobil alebo plug-in hybrid, sa taktiež počas celých 3 dní mohli nabíjať na rýchlej nabíjačke ZSE Drive pri McDonald´s OC Laugaricio úplne zadarmo.

Okrem toho si odvoz na Pohodu novým plne elektrickým Volkswagenom ID BUZZ, vďaka ZSE Drive užila aj výherkyňa našej súťaže Sabina, spolu so svojou partiou.

A ako to na Pohode so ZSE Drive vyzeralo, si môžete pozrieť v tomto krátkom videu:

O autorovi

Rastislav Žembery

Od roku 2017 formujem oblasť elektromobility na Slovensku prostredníctvom produktov a služieb ZSE Drive. Teší ma, že takto môžem prispieť k čistejšej budúcnosti pre miesta, v ktorých žijeme, ako aj k udržateľnej budúcnosti pre našu planétu.

Ďalšie články autora: