Koncom marca sme vylepšili ďalšie dve obľúbené lokality na nabíjanie v Trenčíne (McDonald´s Laugaricio) a v Piešťanoch pri Obchodnom dome Prior.

ZSE TN McDonald’s Laugaricio

Nabíjacia stanica bola uvedená do prevádzky 28. marca 2023. Model nabíjacej stanice je ABB Terra 124 a ponúka vodičom 2 x CCS konektor s nastaveným výkonom 60 kW.

ZSE PN OD Prior 2

Nabíjaciu stanicu sme sprístupnili vodičom rovnako 28. marca 2023. Model nabíjacej stanice je ABB Terra 53 a pre jednotlivé konektory je nastavený nasledovný výkon:

  1. AC konektor                     22 kW
  2. CHAdeMO konektor        50 kW
  3. CCS  konektor                  50 kW

V spolupráci so spoločnosťou Motor Car sme pre vás otvorili 2 nové partner roaming lokality v Bratislave.

ZSE Partner Roaming BA Motor Car Tuhovská

Nabíjacia stanica bola uvedená do prevádzky 21. marca 2023. Model nabíjacej stanice je Alpitronic HYC150-2 a pre stanicu bol nastavený systém Fair Sharing (nabíjanie 2 vozidiel súčasne prerozdeleným výkonom). Stanica ponúka vodičom 2 x CCS konektor s nastaveným výkonom 150 kW.
 

ZSE Partner Roaming BA Motor Car Hodonínska

Nabíjacia stanica bola uvedená do prevádzky 30. marca 2023. Model nabíjacej stanice je Alpitronic HYC150-2 a pre stanicu bol nastavený Fair Sharing. Stanica ponúka vodičom 2 x CCS konektor s nastaveným výkonom 50 kW.

O autorovi

Rastislav Žembery

Od roku 2017 formujem oblasť elektromobility na Slovensku prostredníctvom produktov a služieb ZSE Drive. Teší ma, že takto môžem prispieť k čistejšej budúcnosti pre miesta, v ktorých žijeme, ako aj k udržateľnej budúcnosti pre našu planétu.

Ďalšie články autora: